Boligen
Der er 13 patientstuer med eget badeværelse på hver ialt 44m2. Stuerne er møbleret med bl.a. plejeseng, otiumstol, et lille spisebord og en sovesofa.

Desuden er der TV/dvd samt trådløs internetadgang. Der er udgang til egen overdækket terrasse og udsigt til grønne områder.

Stuerne er organiseret omkring to atruimgårde, som er forbundet ved en mellembygning. Mod atriumgårdene findes fordelingsarealer og wellnessrum. Desuden er der fælles dagligstuer, spisestue, pårørendekøkken og to gæsteværelser.

Du er velkommen til at sætte dit personlige præg på din stue. Der kan dog være visse begrænsninger af hensyn til personalets arbejdsbetingelser. 

Det kan du tage med 
Du skal medbringe eget tøj og toiletartikler. Håndklæder og sengelinned forefindes, men du er velkommen til at medbringe dit eget. Personalet kan være behjælpelig med tøjvask.

Hvis du har egne hjælpemidler - eksempelvis kørestol eller rollator - skal du medbringe disse.

Mad
Måltiderne kan indtages i vores fælles spisestue eller på stuen. Dine pårørende er også velkomne til at tage dine livretter med eller tilberede dem i pårørendekøkkenet. Vi har en fryser med et udvalg af småretter.

Der er mulighed for som pårørende og gæster at bestille enkelte måltider.

Rygning
Hospice Søholm er røgfrit, dog er der lempelser i forhold til patienterne. Det betyder at ingen, hverken ansatte eller frivillige, ryger i arbejdstiden, ej heller må gæster/pårørende ryge på matriklen.

Patienter:

  • Skal ryge i det fri på egen terrasse på en sådan måde, at andre ikke udsættes for røggener 
  • Kan få hjælp af personalet til at komme på terrassen, i seng, stol eller gående, i det omfang der er den fornødne tid hertil
  • Kan tilbydes nikotinplaster eller – tyggegummi
  • Skal benytte askebæger
  • Som husker dårligt eller på anden vis er svækkede får opbevaret cigaretter og lighter af personalet
  • Skal anvende brandhæmmende forklæde eller rygerobot såfremt personalet skønner det nødvendigt.